Start

Je wilt je bedrijf laten groeien en structuur aanbieden.

Het resultaat: tijd overhouden voor je Core-Business en jezelf!

Brons

De kracht van jouw onderneming is je passie. Je krijgt meer focus om meer klanten te werven en meer omzet te halen. Werk is groei.

Zilver

Er komt meer structuur in je bedrijf. Zet je ideëen om in heldere doelen.

Goud

De basis is gelegd. Door continuïteit en kwaliteit in je bedrijf zijn er nu mogelijkheden om door te ontwikkelen. Zet je doelen om naar restultaten

Iedereen heeft eigen wensen en expertises, niemand is gelijk. Daarom is er ook maatwerk.

Projecten
Coaching
Website building & design

Een aanbod op maat!

Voor kleine klussen of extra werk is deze mogelijkheid er ook. Wat dan ook handig kan zijn in de uren Voucher waar VAMB ook mee werkt.

Informeer naar het voordelige tarief..

Uren            Termijn
15 uur          3 maanden
10 uur          2 maanden
5 uur            1 maand
4 uur            3 weken
3 uur            2 weken
2 uur            1 week
1 uur            2 dagen

Er zijn nog 2 pakketten.

Platinum 30 uur per maand
Diamant 35 uur per maand

In overleg hanteren we het juiste pakket voor jouw bedrijf. Tussentijds worden de pakketten ook bijgesteld worden als het niet meer passend blijkt te zijn.

Wil jij weten wat het beste bij jou past? Vraag vrijblijvend een gesprek aan. Pakketten worden altijd tussentijds besproken en aangepast naar wens en mogelijkheden.

Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter, Google+, noem maar op. Als ondernemer is het van groot belang om consequent gezien te worden op een aantal kanalen die je heel bewust kiest. Iedere keer iets nieuws verzinnen, creatief zijn en op tijd posten. Laat het voor je doen, het levert veel op!

Een website is echt noodzakelijk als je een bedrijf hebt of start. Het is voor vele ondernemers een struikelblok, ze zien er erg tegenop. Voor weinig heb je al een basis website die je heel gemakkelijk zelf kunt vullen of uiteraard kunt laten onderhouden. Keuze genoeg. Wacht niet langer en laat je zien!

Zelf een onderneming starten? Binnenkort kun je hier vanalles vinden hierover en start de Virtual Academy. Nieuwsgierig? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief, dan word je op de hoogte gehouden van alle nieuwe ontwikkelingen en leuke gratis gadgets.

Zie je het niet zitten om je website alleen te bouwen? Maar wel als we het samen doen? Kom dan naar deze super gave webbuilding dag. Je eigen goed werkende website in 1 dag. Binnenkort zullen de eerste data en locaties gepubliceerd worden. Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Virtual Assistant Miranda Baars
Albert Schweitzererf 18
3263 SL Oud-Beijerland

info@vamb.nl

06-55324135

KvK 70605645

Contact

Ben je akkoort met de Privacy Statement?

Wil je onze maandelijkse nieuwsbrief ontvangen?

4 + 6 =